Integrale lichaamstherapie Saskia Eikhout

Integrale lichaamstherapie Saskia Eikhout
Bel 06 15 04 51 23

Saskia

SASKIA EIKHOUT

Sinds juni 2013 ben ik gediplomeerd massagetherapeut. Tijdens mijn werk als Human Resource manager kwam ik in 2008 voor het eerst in contact met holistische massage en sindsdien ben ik me hierin steeds meer gaan verdiepen.
Ik heb mijn 4 jarige hbo-opleiding holistische integrale lichaamstherapie gevolgd bij Holos in Utrecht en heb daarna verschillende bijscholingen gevolgd.

VISIE

Ik sluit aan bij een holistische manier van kijken. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Door je bewust te worden van en te accepteren hoe jij je op dit moment voelt en hoe je leven er op dit moment uit ziet, ontstaat er ruimte. Vanuit die ruimte kunnen veranderingen ontstaan. Door inzichten die je krijgt in het nu kun je leren nieuwe stappen te zetten of andere keuzes in je leven te maken. Via massage gebruik ik het lichaam als ingang om in contact te komen met datgene wat je stoort, benauwt, beklemt of ongelukkig maakt. Als je wilt groeien, jezelf wilt voelen en begrijpen is het belangrijk dat je een therapeut zoekt die bij je past. In mijn praktijk is er ruimte om te ervaren wat er in jou aanwezig is. Als therapeut begeleid ik clienten (met of zonder klachten) om de taal van het lichaam te verstaan. Hiervoor gebruik ik diverse massagetechnieken: allen geef ik met zorg, rust, acceptatie en aandacht voor jou! We kijken samen wat jij nodig hebt.